БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БЕРЕЗІВЦІ ЗА КОШТИ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ BGV ОБЛАШТУЮТЬ ДИТЯЧИЙ СПОРТИВНО-ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК

Дата: 17.11.2023 07:06
Кількість переглядів: 96

Фото без опису11 листопада директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина вручила Березівській сільській раді сертифікат на 350 000 грн для встановлення дитячого спортивно-ігрового майданчика.

Інвестор благодійного фонду Геннадій Буткевич уже понад 15 років системно займається благодійністю, розвиваючи низку дитячих, освітніх, спортивних та соціальних ініціатив у регіоні. Особливо важлива така допомога нині, у час повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю, коли кожен новий день в Україні доводиться виборювати ціною великих людських втрат.

“Наш обов’язок сьогодні — шукати можливості та об’єднувати зусилля заради захисту та підтримки українців, особливо найменших. Наша турбота — додає віри та світла у похмурі дні їхнього дитинства в умовах війни”, — коментує Поліна Алдошина під час вручення сертифіката.

Фото без описуДодамо, що під час візиту пані Поліни до сільської ради очільник громади Михайло Яромов презентував гості те місце, де й буде встановлено цей подарунок. Ділянка знаходиться в центральній частині Березівки, поруч із адмінприміщенням, і на ній вже ведуться підготовчі роботи, після завершення яких розпочнеться монтаж, власне, самого майданчика.Фото без опису Березівська сільська рада щиро дякуємо нашим благодійникам за постійну увагу до своєї громади.

Нагадаємо, у січні цього року благодійні фонди «BGV» та «Чисті серцем» зібрали та передали Березівській громаді продуктові набори у межах регіонального проєкту «Важливий кожен».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь