БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВИХОВАНЦІ ТАНЦЮВАЛЬНОЇ СТУДІЇ «ФАНТАЗІЯ» ЗНОВУ НА СЦЕНІ КОНКУРСУ, І ЗНОВУ З ПЕРЕМОГАМИ

Дата: 17.11.2023 17:03
Кількість переглядів: 97

Фото без описуСцена — це саме те місце, де кожен вихованець танцювальної студії обов’язково має з’являтися час від часу. Адже, вперті та наполегливі тренування розвивають творчий потенціал дитини, а сцена його розкриває, дозволяє відчути себе частинкою чогось більшого та прагнути до нових висот. А ще це гарний шанс дружніх відносин, обміну досвідом та насичення духом здорової конкуренції, яка завжди заряджає йти вперед.

Саме цього прагнуть у своїй роботі викладачі танцювальної студії «ФАНТАЗІЯ» — Віра Шинкар (Садківська студія) та Лілія Словінська (Березівської студії), вихованці яких є постійними учасниками найрізноманітніших танцювальних конкурсів та фестивалів.

От і цього разу, 11 листопада в м. Житомир, в приміщенні телецентру, пройшов фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «DANCE FEST 2023», організований ГО «Федерація танцювального спорту Житомирської області».

Понад 400 учасників, серед яких і вихованці «ФАНТАЗІЇ» — стали конкурстантами танцювальної фієрії, що вирізнялася своєю чуттєвою хореографією, фантастичними і казковими постановками та запальним хіп-хопом. Конкурсанти продемонстрували свої вміння в таких номінаціях, як естрадна, вулична, народна, класична та бальна хореографії, а ще модерн та free style (вільний стиль).Фото без описуФото без опису

Садківська студія приймала участь у 2-ох вікових категоріях:

- 3-6 років (естрадна хореографія) — з копозицією "Little star's", за яку дітки отримали ІІІ місце;

- 7-10 років (естрадна хореографія) — з композицією "В тіні України ", з якою учасники групи отримали переможне І місце.

Березівська студія теж взяла участь у 2-ох вікових категоріях:

- 3-6 років (free style) — композиція "Щасливе дитинство" і ІІІ місце;

- 7-10 років (free style) — композиція "Я-Україна" і теж перемога — І місце.

Двоє наших учасників виступали ще й сольно у вільному стилі (free style): це Єлизавета Демянчук та її номер "Я намалюю на папері щасливу дитину", за який Ліза отримала визнання на ІІ місці та Олександра Прут, яка виконавши композицію "Undo" посіла І призову сходинку.

Всі учасникі були нагороджені дипломами, медалями, подарунками та кубками за кожен номер. А керівник студії Віра Шинкар та тренер Лілія Словінська у свою чергу отримали подяки від Управління культури Житомирської міської ради.

Вітаємо наших діток-переможців та їх викладачів із черговим визнанням та бажаємо подальших творчих успіхів.Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь