БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ОДНОДЕННИЙ ЗАРОБІТОК ЩОМІСЯЧНО: У БЕРЕЗІВЦІ СТВОРИЛИ ФОНД НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Дата: 22.12.2023 14:31
Кількість переглядів: 122

Фото без опису21 грудня в Березівці, за ініціативи сільського голови Михайла Яромова, відбулося зібрання працівників апарату управління сільської ради. На початку очільник громади коротко підсумував рік роботи сільської ради, зауваживши, що попри війну і складнощі в реалізації багатьох планів, ми зробили все можливе, аби забезпечити повноцінне функціонування громади, покращити благоустрій та відновити очне навчання (детальніше звіт сільського голови за рік діяльності невдовзі буде представлений в окремому матеріалі).

Разом із тим, Михайло Валентинович вкотре наголосив про важливість нашої спільної допомоги ЗСУ і підсумував, що за два роки повномасштабного вторгнення сільська рада спрямувала на потреби армії та наших захисників близько 17 млн грн і зупинятися на цьому не збирається.

Після цього сільський голова звернувся до присутніх із питанням, задля якого, власне, і зібрався увесь колектив. Враховуючи необхідність і надалі підтримувати наших захисників та збільшувати такі можливості, Михайло Валентинович запропонував створити в колективі сільської ради фонд підтримки ЗСУ, в який щомісячно, до завершення бойових дій, працівники апарату відраховуватимуть свій одноденний заробіток. Одностайно та беззаперечно колектив підтримав пропозицію голови.Фото без описуФото без опису

«Дрони Березівки» — так символічно ми назвали нашу допомогу армії, яку плануємо скоординувати саме на придбання квадракоптерів. Адже, в сучасній війні, яку вже охрестили «війною дронів», саме ці «пташки» є очима наших військових, їх зброєю і найголовніше — захистом їхніх життів. А по суті, це розхідний матеріал, який потребує постійного поповнення.

Комісійний склад, який одразу ж був сформований з числа присутніх, буде займатися організаційною роботою. Орієнтуватиметься комісія у потребах на закупівлю — відповідно до запитів наших односельців-військовослужбовців та тих частин, де вони проходять службу. Тож, кошти будуть спрямовуватися саме на те, що є вкрай необхідне їм на фронті у той чи інший момент. У тому числі, завдяки Фонду можна буде закуповувати автомобілі та інше матеріальне забезпечення.

Під час зібрання присутнім озвучили чергове прохання від військових, яке якраз надійшло напередодні. Цього разу до нас звернулося командування Десантно-штурмових військ України про допомогу в придбанні квадракоптера DJI Mavic 3 з тепловізором для виконання бойових завдань військовому підрозділу 95 ОДШБр, який нині знаходиться в районі Авдіївки та Мар’їнки. Тож, перший збір ми спрямовуємо для закриття цієї потреби. Кошти одразу ж почали надходити у «скарбничку допомоги», в яку перший донат, показавши власний приклад, вніс сільський голова одразу на зібранні.

Разом із тим, аби до збору коштів мали змогу долучатися юридичні та фізичні особи, інші мешканці громади та усі охочі, прозвучала пропозиція створити Благодійний фонд із однойменною назвою «Дрони Березівки». Очолити Фонд запропонували добре всім відомому місцевому жителю с. Березівка Сергію Гнатюку. Хлопець ще донедавна стояв на передових лініях фронту та після тяжкого поранення демобілізовоний і не може повернутися в стрій. Сергій, який не готовий після цього сидіти, склавши руки, погодився на цю пропозицію. «У нас час є чекати, у хлопців там — ні, тому наша допомога їм вкрай потрібна», — коротко і лаконічно висловив свою думку стосовно створення Фонду «Дрони Березівки» Сергій.Фото без описуФото без опису

Після юридичного оформлення Фонду реквізити рахунку для донатів будуть представлені на наших офіційних інтернет-платформах та в усіх старостинських округах. Тож усі охочі матимуть можливість долучатися до збору коштів на допомогу армії і можуть бути впевнені, що кошти будуть спрямовані за призначенням. Про свою роботу Фонд, звісно, звітуватиме публічно.

Історія дала нам шанс — якщо зараз ми не допоможемо нашій армії «дати по зубах ворогу», то завтра ми будемо годувати вже чужу армію! Тож, разом до Перемоги!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь