БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДРОНИ БЕРЕЗІВКИ: ПЕРШИЙ КВАДРОКОПТЕР ВІД КОЛЕКТИВУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТА ОСВІТЯН УЖЕ НА ПЕРЕДОВІЙ

Дата: 31.12.2023 22:18
Кількість переглядів: 73

Фото без описуНапередодні Нового року Березівська сільська рада втілила в життя власний задум —

перший квадрокоптер від нашого колективу уже на передовій.

Нагадаємо, 21 грудня, за ініціативи Березівського сільського голови Михайла Яромова, пройшло зібрання апарату управління сільської ради, де одноголосно було прийнято рішення про створення фонду підтримки ЗСУ «Дрони Березівки», до якого працівники апарату щомісячно, до завершення воєнних дій, спрямовуватимуть свій одноденний заробіток.

Одразу після зустрічі колектив оперативно почав здавати кошти, і вже за тиждень було зібрано 205 тис. грн, з яких основна частина була зібрана колективом апарату Березівської сільської ради. До збору долучилися також працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади, спільними зусиллями яких зібрано 64 тис. грн. Решта суми — від небайдужих жителів громади, які активно долучилися до збору. Варто додати, що з власної ініціативи дехто з працівників здавав навіть втричі, а то й учерверо більше від свого одноденного заробітку.

Така активність дала змогу відразу ж «закрити» потребу, яка надійшла до нас від військових — придбати квадрокоптер DJI Mavic 3 з тепловізором для виконання бойових завдань військовому підрозділу 95 ОДШБр, що нині знаходиться в районі Авдіївки та Мар’їнки. Саме таким було наше перше завдання, яке сільська рада поставила перед собою на зібранні колективу.Фото без опису

І ось, 30 грудня, робоча група на чолі з головою Михайлом Яромовим у м. Слов’янськ Донецької області особисто, з рук у руки, передала обіцяну «пташку» керівнику підрозділу одного з аеромобільних батальйонів 95 ОДШБр.

Автомобіль, в якому робоча група вирушила на схід країни, був вщент заповнений ще й речами першої необхідності та смаколиками до різдвяно-новорічних свят. Силами працівників відділу ЖГК сільської ради було виготовлено 30 турбопічок, якими можна зігрітися, як від твердого палива, так і з використанням окопних свічок. Також, серед багажу: маскувальні сітки від дбайливих рук колективів Барашівського, Іванівського та Садківського ліцеїв, від закладу культури та 3 сітки від місцевих жителів Давидівки, окопні свічки від учнів Березівського, Іванівського та Садківського ліцеїв. В’язані шкарпетки від жительки с. Іванівка Ольги Лущикової, від завідуючої закладом клубного типу с. Садки Юлії Максимів та колективу Садківського ЗДО «Ластівка».

Передали нашим воїнам й енергетичні суміші від освітян та працівників закладів культури, до яких учні додали свої вітальні листівки з побажаннями та обереги-янголятка, виготовлені власними руками. До харчового набору увійшли також сухі супи від місцевої жительки Любов Василівни Апонюк, смаколики від Оксани Скремінської, пиріжки від повара Барашівського ліцею Валентини Вікторівни Свінціцької, здоба та хлібо-булочні вироби від ФОП Яромова В. І., а ще 200 шт. м’ясних консервів від місцевого підприємця Юрія Миколайовича Аляб’єва. Усю цю допомогу Березівської громади передано військовим та розділено між 4 батальйонами 95 ОДШБр порівну.

Ми щасливі від того, що дана ініціатива швидко та вдало реалізувалася завдяки нашій згуртованості. І вона вкотре доводить, що разом ми сила! Це лише перший крок на шляху запланованого.

Попереду новий місяць, нові потреби та нові виклики і ми готові рухатися в такому темпі й надалі. Все заради спільного наближення омріяної Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь