БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПАМ’ЯТІ ВІКТОРІЇ ВЕСЕЛОВСЬКОЇ: У БЕРЕЗІВЦІ ВІДБУВСЯ ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР НА ЧЕСТЬ ПЕДАГОГА

Дата: 05.01.2024 15:33
Кількість переглядів: 59

Фото без описуРік тому, 8 грудня 2022 року, через підступну хворобу на 51-му році життя відійшла у вічність талановитий педагог, улюблениця своїх школярів, вчитель фізкультури Березівського ліцею — Вікторія Веселовська.

Фото без опису

Сильна, вольова, творча, креативна. Понад 20 років свого життя Вікторія Віталіївна присвятила рідній школі. Вона виховала не одне спортивне покоління учнів, навчала їх і медичній справі, разом зі своїми вихованцями виборювала призові місця на змаганнях різного рівня та у військово-патріотичній грі «Джура», ходила з дітками в походи, їздила на екскурсії, пропагувала здоровий спосіб життя, а також брала участь у всіх справах школи. Знаходила спільну мову як і з маленькими дітками, учнями-підлітками, колегами, так і з батьками. Саме тому її знала і поважала вся округа.

А ще пані Вікторія була командиркою Загону Швидкого Реагування та активною волонтеркою команди Житомирської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Минулого року, 5 січня, у пам’ять про колегу — відділом освіти, молоді та спорту Березіської сільської ради було започатковано та вперше проведено волейбольний турнір пам’яті Вікторії Веселовської.

Нагадаємо, турнір проводився серед збірних команд педагогічних працівників Березівської, Курненської та Пулинської громад.

Учасниками цьогорічного турніру, який відбувся 4 січня, стали команди педагогів Березівської, Глибочицької, Станишівської та Новогуйвинської громад.Фото без опису

Сповнені духом здорової конкуренції та згуртованістю, учасники показали високий рівень майстерності і заряджені енергією та позитивом по завершенні змагань вишикувалися для вручення нагород.

Тож, за підсумками змагань, диплом І ступеня та кубок знову виборола збірна команда педагогів Березівської громади, ІІ та ІІІ місце розділили між собою команди Станишівської та Глибочицької громад відповідно, дипломом за участь нагороджена команда Новогуйвинської селищної ради.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Щиро дякуємо усім командам, що відгукнулися на запрошення взяти участь в турнірі. Адже це і пам’ять про нашу колегу, яка так любила життя і спорт, і можливість долучитися до розвитку спорту, заявити про себе, показувати і вдосконалювати свою майстерність та розвивати і зміцнювати дружні стосунки з громадами нашого району.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь