БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

АКЦІЯ "ЗІГРІЙ ЗАХИСНИКА" В ІВАНІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ТРИВАЄ

Дата: 06.02.2024 16:03
Кількість переглядів: 43

Фото без описуЗа ініціативи учнівського самоврядування Іванівського ліцею, 1 грудня 2022 року було розпочато акцію "Зігрій Захисника" (виготовлення окопних свічок).

Чесно кажучи, ми й самі мало вірили у результат, адже у нас на той час не було нічого, крім бажання допомогти нашим захисникам. Вчителі, разом із учнями зараз з іронією згадують першу партію свічок — 28 штук!

Їм тоді це здавалося багато, бо шукали по одній баночці, картон, а найважче було знайти віск або парафін. Потім потрібно було знайти, як та ким передати свічки захисникам. Та, дякуючи небайдужим людям, з часом оберти виготовлення збільшувалися. І за цей час вже важко підрахувати точну кількість переданих свічок.

Звіт по свічках за останні півтора місяці:

- в кінці грудня було передано 370 свічок старості Іванівського старостинського округу Березівської сільської ради Денисюку С.О., які вже передані представниками сільської ради нашим захисникам;

- на початку січня 70 свічок було передано військовому, який відправлявся на східні кордони;

- на початку лютого 410 свічок,знову ж таки, передано старості для передачі їх нашим хлопцям ЗСУ. Також передано білу маскувальну сітку.

Перелічити усіх людей, які причетні до цієї роботи не можливо. Та хочеться подякувати усім: і тим, хто плів сітку; і тим, хто передавав тканину; і тим, хто приніс бодай одну баночку... І за віск, і за парафін безмежна подяка.

Разом ми робимо одну спільну справу - наближаємо нашу перемогу.

Велика подяка Лущиковій О.В., яка з самого початку не втомлюється плести шкарпетки та шапки нашим хлопцям, і цього разу знову передала партію плетених речей.

Дякуємо Давидівській філії Центру культури та дозвілля та Іванівському сільському бібліотекарю, які неодноразово передають нам заготовки свічок.

Дякуємо за парафін Лущиковій О.В., Цимбалюку С.В., Залевському С.М. за віск та всім, хто приносив використані свічки. Безмежна подяка небайдужим учням, вчителям та працівникам ліцею, які постійно долучаються до акції та допомагають у плетенні сіток, виготовленні свічок та в зборі баночок.

Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь