БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПІДТРИМКА ПОРОДІЛЬ: У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВСТАНОВЛЕНО ОДНОРАЗОВУ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ПРИ НАРОДЖЕННІ ДИТИНИ

Дата: 13.02.2024 13:00
Кількість переглядів: 202

Фото без описуДля того, щоб відбувалося активне відтворення населення, потрібно, щоб у кожній сім’ї народжувались діти. Тож про сім’ю, як основу людського суспільства, не тільки слід говорити, але й дбати, створюючи такі передумови, які б соціально і матеріально зміцнювали інститут сім’ї та покращували якість життя кожної родини і, в першу чергу, молодої.

Для покращення демографічних процесів у Березівській сільській раді на 57 сесії VІІІ скликання 23 січня 2023 року депутати проголосували за впровадження на території громади «Програми підтримки народжуваності на території Березівської сільської ради Житомирського району Житомирської області на 2024 рік».

Заходи реалізації цієї Програми передбачають надання адресної одноразової грошової допомоги при народженні дитини сім’ям, які проживають та зареєстровані в населених пунктах громади, народили в 2024 році та зареєстрували дитину в одному з її населених пунктів. Сума виплати складає 5 000 грн.

Аби отримати допомогу, потрібно звернутися у відділ з питань соціального захисту населення Березівської сільської ради та надати відповідний пакет документів (детальніше перелік необхідних документів можна знайти в повній версії Програми тут або ТУТ).

Така виплата допомоги — за рахунок сільського бюджету — це крок до започаткування великої комплексної і цілісної політики, яка, очікуємо, врешті-решт позитивно вплине на демографічну ситуацію в громаді.

До відома, від початку 2024 року в громаді вже зареєстровано 4 новонароджені малятка. Щиро віримо, що ця кількість невпинно зростатиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь