БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЯСКРАВІ БАРВИ ВАЛЕНТИНА: У ДУБОВЦІ ПРОВЕЛИ КОНКУРСНО-РОЗВАЖАЛЬНУ ПРОГРАМУ СЕРЕД МОЛОДІ

Дата: 20.02.2024 10:40
Кількість переглядів: 48

Фото без опису«Яскраві барви Валентина» — саме під такою назвою в Дубовецькому клубі пройшла конкурсно-розважальна програма серед підліткової молоді, присвячена Дню Закоханих.

Головний акцент свята — визначити короля та королеву вечора серед семи пар, які зголосилися випробувати себе. Юнакам та юнкам було дане завдання описати свої найкращі риси характеру, і ті, у кого ці риси виявилися найбільш наближені один до одного, відповідно, отримають почесне звання та імпровізовані корони.

Так, за результатами конкурсу, королем та королевою вечора було визнано Максима Паращука та Валерію Зінкевич. З чим їх і вітаємо.Фото без опису

До слова, допоки в країні триває війна, у закладі культури відмовилися від музичного супроводу під час таких заходів, каже завідуюча філією Олена Щипанська. В основному з дітьми проводять зустрічі в ігровій формі, у формі бесід на важливі теми соціальних-історичних процесів, що відбуваються в країні, залучаються вони й до різноманітних майстер-класів тощо.

Ось і цього разу, окрім основного квесту, з присутніми провели ще ряд розважальних конкурсів, в яких діти із задоволенням брали участь. І веселий сміх та позитивні емоції цілком компенсували звичну дітям сучасну естрадну музику. А головне, хай і не надовго, а змогли відволікти дітей від суворої реальності сьогодення.

По закінченні основної частини, підлітки та дітвора разом взялися написати нашим Захисникам листівки з привітами та побажаннями, які в кінці лютого будуть передані військовим під час наступного формування Березівською сільською радою допомоги на фронт.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь