БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

МОТОЦИКЛИ ДЛЯ ЗСУ: ЯК БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ЩЕ ДОПОМАГАЄ ЗАХИСНИКАМ

Дата: 06.03.2024 19:12
Кількість переглядів: 39

Фото без описуПозашляховики, мікроавтобуси, «швидкі» — це не єдиний автотранспорт, який волонтери постійно постачають на передову. Не менш актуальними залишаються й «залізні коні» — маневрені мотоцикли.

«Об’єднаний байкерський фронт», це колектив підприємців-однодумців із Білої Церкви, які організували ремонтну майстерню і надають «другого життя» старим «дідівським» моделям мотоциклів, беруться навіть за майже «убиті» екземпляри.Фото без опису

Мотоцикли адаптують спеціально для армійських потреб. Так, наприклад, коляски пристосовують для перевезення поранених, а також для встановлення мінометів та боєкомплектів до них. Готують і полегшені «одиначки» для розвідників.Фото без опису

Хлопці збирають ці «раритети» чи не з усієї України.

Березівська громада у тісній співпраці з головою Вільшанської громади Сергієм Мельником долучилися і до такого виду допомоги нашим захисникам. Координує цей «проект» староста Іванівського округу Сергій Денисюк. Він задіює свої зв’язки, звертається і до чужих із проханням, хто має в своєму гаражі такі старі, часто вже давно вийшовші з ладу і не потрібні мотоцикли марки МТ та інші — передавати їх на реставрацію (переобладнання) для потреб ЗСУ.

Так, за зовсім короткий час у нас вже назбиралося 4 мотоцикли та деякі частини до них. Вони вже готуються до транспортування в Білу Церкву.Фото без описуЩиро вдячні людям, які передали їх абсолютно безкоштовно. Це зокрема пенсіонер з Болярки — Йосип Кобилянський, Володимир Журавський з Василівки, Володимир Хропонюк з Городища, Володимир Лисак з Вільська та Анатолій Тимощук з с. Вишпіль, який передав мотор та раму мотоцикла. Щиро дякуємо цим людям за їх небайдужість, а головне — безкорисність.

Робота по пошуку даних мотоциклів триває безперервно. Якщо хтось має вдома такий несправний транспорт і не знає, що з ним робити, — зробіть добру справу, передайте його нам, ну а ми вже знаємо хто доведе їх до ладу і відправить для ЗСУ. В пріорітеті мотоцикли марок К-700, 750, МТ-10, 11, Урал.

Щоправда, сьогодні ще один житель з Левкова Василь Мельник передав свій ІЖ Планета 5, який хлопці погодилися переробити теж. Мотоцикл цей не менш надійний, упевнені, що йому теж знайдеться робота на передовій.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь