A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Акція «ПОДАРУЙ УКРАЇНСЬКУ КНИГУ ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ»: ІНІЦІАТОР ПРОЕКТУ НОТАРІУС ВІКТОР ДОБРОЛЬОЖА РОЗПОВІВ ПРАЦІВНИКАМ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРО ГУМАНІТАРНУ ІНІЦІАТИВУ ТА ЯК ДО НЕЇ ДОЄДНАТИСЯ

Дата: 17.04.2024 17:50
Кількість переглядів: 31

Фото без опису16 квітня на запрошення керівництва Березівської громади нотаріус та волонтер Віктор Доброльожа на ранковій нараді поінформував присутніх фахівців сільської ради про один із гуманітарних напрямків підтримки Сил Оборони України, яким є благодійна Акція

«поДАРуй українську книжку Захиснику України».

Зокрема, він наголосив, що Книжка – теж Зброя, а не лише бальзам для душі, пожива для розуму і заспокійливе для серця. А читати – і цікаво, і корисно, особливо у часи потрясінь та невизначеності, якими є роки новітньої російсько-української війни.

Засновник Благодійного Фонду «Бібліотека воїна» зауважив, що забезпечення військових у шпиталях або цивільних медичних закладах сучасною україномовною літературою є вкрай важливим і для їх ментального здоров’я, і для прискорення процесу одужання після поранення або хвороби. І така нескладна в організаційному плані та необтяжлива фінансово допомога ЗСУ має здійснюватися не замість «мавіків», «броніків» чи зборів на транспорт або засоби зв’язку для наших захисників, а паралельно і додатково до наявних способів та напрямків підтримки Війська. Оскільки воює і перемагає не зброя сама по собі, а Воїн, що скеровує цю зброю на знищення ворога. І цей Воїн має бути добре підготовленим, всім забезпеченим і – добре вмотивованим, аби перемагати у війні за ідентичність, у протистоянні екзистенційному і безкомпромісному.

Розповідаючи про досвід тих благодійників, які вже долучилися до цієї громадської ініціативи, пан Віктор пояснив, що акція зі створення військових міні-Бібліотек позбавлена «дедлайнів» і розрахована на тривалий період. А робити добрі справи, в т.ч. збирати, купувати та передавати книжки нашим Захисникам та Захисницям краще разом, гуртом, громадою!

Віктор Віталійович заразом розповів що потрібно зробити, аби доєднатися до Акції та закликає і жителів Березівської громади стати її активними учасниками.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ — ШУКАЙТЕ В НАОЧНОСТІ.

Фото без опису

На завершення зустрічі нотаріус Доброльожа В. В. подарував Березівській ТГ чудовий Календар-галерею «ЗНАЙ НАШИХ» авторства нашого земляка Юрка Журавля (народ. у Овручі Коростенського р-ну), присвяченого видатним Українцям, їх думкам та вчинкам, що виборювали волю у минулому та продовжують наближати нашу Перемогу нині!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь