БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА НАПЕРЕДОДНІ ВЕЛИКОДНЯ ВІДПРАВИЛА НА СХІД ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ЗЕМЛЯКАМ

Дата: 06.05.2024 21:19
Кількість переглядів: 50

Фото без описуНапередодні Великодня Березівський сільський голова Михайло Яромов разом із колегами з апарату управління сільської ради здійснили чергову поїздку на схід та передали допомогу нашим землякам-військовослужбовцям, які несуть службу в одному з підрозділів 138 батальйону ТРО на Запорізькому напрямку.

Допомогу формували керуючись запитами хлопців: Олександра Сирокліна з Барашівки, Віталія Чикаленка з Березівки, Василя Фірфіцького з Садок та Анатолія Базуна з Черемошного. До її складу увійшли квадрокоптери, зарядні пристрої (павербанки), РЕБи, автоінструменти та шини автомобільні.Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуЩе передали прилад нічного бачення (бінокуляр) Василю Фірфіцькому, для придбання якого його родина оголошувала збір, до якого долучилася і Березівська сільська рада. Загалом сума допомоги від громади склала 332 тис грн.Фото без опису

Як зазвичай, завезли хлопцям такі постійно необхідні маскувальні сітки, продукти харчування тривалого зберігання, речі першої необхідності та святкові пасочки. А ще частину технічних засобів передали військовим безпосередньо від їхніх родичів.

Ми продовжуємо працювати над тим, аби всіляко підтримувати наших односельців, які щоденно ризикуючи власним життя, і вдень, і вночі стоять на сторожі нашого спокою, обороняючи рубежі рідної країни від російського агресора та відстоюючи нашу незалежність і державний суверенітет.

ТОЖ НА ЦЬОМУ НЕ ЗУПИНЯЄМОСЯ, РУХАЄМОСЯ ДАЛІ — РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь