БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У ЧЕРЕМОШНОМУ ВІДКРИЛИ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК ТА СТАДІОН

Дата: 01.06.2024 21:17
Кількість переглядів: 59

Фото без описуДо Міжнародного дня захисту дітей у Березівській громаді відбулася чергова приємна подія. Справжнє дитяче свято пройшло в Черемошному, де урочисто відкрили дитячий майданчик та стадіон.

Ця локація дозвілля з’явилася як результат вдалої співпраці влади та місцевого населення. Минулоріч, повесні, мешканці Черемошного звернулися до сільської ради із проханням допомогти відновити їм сільський стадіон, який вже давно не функціонував та просили облаштувати поруч дитячий майданчик. І самі ж першими взялися розробляти дану площу: на початку літа ініціативна група самоорганізувалася і розчистила зарослі. Тоді працювали тут всі — від великого до малого.

У свою чергу силами працівників відділу ЖКГ сільської ради було проведено комплекс підготовчих робіт: зроблено під’їзну дорогу, вмонтовано водовідвідну трубу, аби стадіон не замокав у дощову погоду, облаштовано стоянку для автівок і, навіть, споруджено вбиральню.

Із подальшим залученням аграрної та спеціалізованої техніки місцевих підприємців (ТОВ «Щербини», — кер. О. Божок та О. Кузнець та ПП Консевич В. (водій А. Мороз)) проведено рекультивацію ділянок, засіяно спеціальною травою та ущільнено ґрунт за всіма технологічними вимога.

Разом із тим, сільська рада закупили метал, з якого силами місцевих майстрів В’ячеслава Самчика та Петра Поліщука було зварено необхідне обладнання: ворота для футболу великого та міні-футболу, труби під волейбольну сітку, «шведська» гірка, брусся та турники, дитячі гойдалки підвісні та наземні. А ще тут поставили бесідки, лави для сидіння, дитячий будиночок та пісочницю.

І ось сьогодні, 1 червня, настала та мить, коли усі приготування завершені і майданчик готовий приймати своїх маленьких відвідувачів, ну а футбольне поле відчуло на собі перші бутси.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Привітати черемошненців з цією подією прибув очільник громади Михайло Яромов. Він наголосив, що досить символічним є відкриття дитячого майданчика саме в такий день, адже він покликаний вкотре нагадати про те, що ми, дорослі, повинні неодмінно робити все можливе, аби забезпечити гідні умови для життя наших діток, для їх освіти, а також активного та змістовного відпочинку.Фото без опису Також Михайло Валентинович подякував мешканцям за їх активну позицію, за підтримку і безпосередню допомогу при реалізації цього проекту та вручив подяки учасникам ініціативної групи: Любові Біденко, Олександрі Козловській, В’ячеславу Самчику, Петру Поліщуку та Віталію Лісіцькому. Ну а діткам побажав щасливого дитинства під мирним небом, активності, радощів та попросив берегти те, що для них було зроблено.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ ході заходу малеча між собою провела поєдинок із міні-футболу та отримала заслужені нагороди. Після цього на них чекав "солодкий" стіл наповнений цукерками, печивом та фруктами, а ще кожному індивідуально дістався солодкий пакунок від нашого спонсора, керівника місцевого агропідприємства О. Кузнеця.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуРазом із тим, відбувся футбольний матч серед дорослих на кубок Березівської сільської ради між командою Березівської громади та нашими сусідами з Пулинської громади — командою з села Гута-Юстинівка. У ході товариського протистояння із рахунком 5:1 перемогу здобула команда господарів.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуДякуємо нашим гостям за візит та знаємо, що попри результати спортивні, насправді сьогодні перемогла дружба!

Ще раз усім причетним щира вдячність, нехай повертаються затрачені сили, енергія та здоров'я, а нашим діткам яскравих та незабутніх вражень дитинства!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь