БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДОПОМОГА ПІДРОЗДІЛАМ ЗСУ ВІД БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НЕВПИННО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 07.06.2024 14:16
Кількість переглядів: 104

Фото без описуЯкісна та ефективна організація оборонних та наступальних дій наших захисників на передових позиціях лінії вогню навпряму залежить від матеріально-технічного укомплектування та посилення боєздатності нашої армії.

Березівська сільська рада невпинно продовжує підтримувати як підрозділи військових частин ЗСУ, так і наших земляків, які щоденно ризикуючи власним життям і здоров’ям відвойовують нашу незалежність, стоять на захисті нашого з вами суверенітету та ведуть боротьбу за мирне неба над Україною.

За 5 місяців цього року громада віднайшла та вже спрямувала на цю допомогу майже 3,8 млн грн. Це, зокрема, була проведена закупівля товарів та послуг, субвенційні виділення, матеріальна допомога військовим, сім’ям військових та на поховання військовослужбовців нашої громади.

За ініціативи та за посильної підтримки Андрія Томчука, власника одного з найбільших платників податків Березівської громади ТОВ «Пак Трейд», — сільська рада придбала та вчергове передала у різні бойові підрозділи засоби технічної підтримки. Це зокрема один квадрокоптер DJI Mavic 3 T та ще два — DJI Matrice 30T, два тепловізори та три прилади радіоелектронної боротьби (два автомобільні та один окопний).

Серед іншого хлопці отримали згідно запиту своїх потреб: зарядну станцію «EkoFlow», два інверторні генератори «Konner&Sohnen» та ще один — марки KSB, зарядний пристрій, ударний гайкокрут, дриль-шурупокрут, кутову шліфмашину, світлодіодний ліхтар, 4 акумуляторні батареї виробника «DeWALT» та 2 візка-лежаки шестиколісних. Загальна вартість придбаного склала 1,3 млн грн.

Пам’ятаймо, що вчасно сплачені податки від великих підприємств та маленьких підприємців, від податків із наших із вами заробітних плат, та іншого виду податкових надходжень формується бюджет громади, а разом із ним наша можливість тримати руку на пульсі, аби мати можливість вчасно допомагати нашим мужнім та відважним Захисникам.

Продовжуємо працювати над тим, аби не збавляти задані темпи.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь