БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини Березівської сільської ради

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО ШКОЛЯРІВ ІВАНІВСЬКОЇ ЗОШ - ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСІВ!

ВІТАЄМО ШКОЛЯРІВ ІВАНІВСЬКОЇ ЗОШ - ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСІВ!

Здобувачі освіти Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, незважаючи на карантинні обмеження, приймають участь у різноманітних конкурсах та отримують відзнаки. Тож вітаємо учасників і переможців 31 обласної виставки-конкурсу юних фотоаматорів "Моя Україно!" та VI обласної виставки-конкурсу "Чарівний пензлик". Молодці! Так тримати!

12:23 21.04.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

24 квітня о 12:00 в с. Садки Березівської сільської ради у парку "Віри, Надії, Любові" біля "Меморіалу 25-річчя об'єднання сіл в наслідок аварії на ЧАЕС", — з дотриманням норм карантинних обмежень, — відбудуться заходи приурочені до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

11:04 21.04.2021

У САДКАХ ПОМЕНШАЛО АВАРІЙНИХ ДЕРЕВ

У САДКАХ ПОМЕНШАЛО АВАРІЙНИХ ДЕРЕВ

У рамках проведення робіт із благоустрою на території населених пунктів Березівської громади, поменшало аварійних дерев у Садківському старостинському окрузі.

13:12 20.04.2021

ТЕРИТОРІЮ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ — ОЗЕЛЕНЕНО!

ТЕРИТОРІЮ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ — ОЗЕЛЕНЕНО!

Завершилися роботи по озелененню території адмінприміщення Березівської сільської ради. Цьому передувало зрізання ялин-старожилів, і підготовка ґрунту на ділянках, — до яких були залучені працівники відділу ЖКГ та благоустрою, чоловіки інших структурних підрозділів сільської ради, долучилися вчителі та старшокласники Березівської ЗОШ та небайдужі мешканці громади, за що всім щиро дякуємо.

15:52 16.04.2021

МІСТ У БАРАШІВЦІ ПОТРЕБУЄ НЕГАЙНОГО ВТРУЧАННЯ

МІСТ У БАРАШІВЦІ ПОТРЕБУЄ НЕГАЙНОГО ВТРУЧАННЯ

Дерев’яний міст у с. Барашівка Іванівського старостинського округу, що пролягає через річку Лісову, не лише з’єднує між собою дві частини села, а й є надважливою транспортною артерією населеного пункту, по якій щоденно діти йдуть до школи, батьки ведуть своїх дошколяриків в дитсадочок та й взагалі, це з’єднувальний елемент по якому інтенсивно курсують жителі, яких тут понад три тисячі як постійних мешканців, так і власників дачних ділянок.

14:22 16.04.2021

БІЛЯ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ

БІЛЯ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ

Біля адмінприміщення Березівської сільської ради після того, як тут провели зрізання багаторічних ялин, які затіняли приміщення, і своїм корінням почали руйнувати прохідну частину та навіть частково дісталися до фундаменту, — 13 квітня було проведено підготовку двох ділянок під озеленення.

12:05 15.04.2021

У НОВІЙ ВАСИЛІВЦІ ОБЛАШТОВАНО ЗУПИНКУ

У НОВІЙ ВАСИЛІВЦІ ОБЛАШТОВАНО ЗУПИНКУ

На численні прохання жителів с. Нова Василівка, за ініціативи та безпосередньої участі старости Василівського старостинського округу Сергія Черпіцького та за підтримки жителів Сироїжка Ю.М., Олексюка Б.А., Ляшевича С.В., Котвіцького О., Єременчука В.М., Ярошинського С.М. та Шадури В.В. - 9 квітня в Новій Василівці було облаштовано автобусну зупинку.

07:30 13.04.2021

ІВАНІВСЬКІ ШКОЛЯРІ У ДЕНЬ КОСМОНАВТИКИ

ІВАНІВСЬКІ ШКОЛЯРІ У ДЕНЬ КОСМОНАВТИКИ

Космос...такий таємничий та загадковий. Раніше люди дивилися в небо і захоплювалися ним, уявляючи, що в космосі живуть міфічні істоти, герої легенд і оповідей. Так з'явилися назви сузір'їв і дивовижні міфи про їх походження. Всі люди хотіли зрозуміти, що відбувається за межами Землі.

03:42 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь